tirsdag den 5. juli 2011

Kager til en ny genbo

I Maj måned læste jeg dette indlæg af Linda med bloggen Blogsbjerg, en blog jeg er fast læser af, er vild med den måde hvorpå Linda beskriver Anton's og hendes liv.
Tilbage til indlægget..... Da jeg læste stykket om de 4 islændinge der netop var igang med at flytte ud af rækkehuset i Esbjerg, tænkte jeg sjovt sammentræf at der i mit "genbo rækkehus" netop var 4 islændinge igang med at flytte ud .....,men ja, det var måske nok bare et sammentræf tænkte jeg. I går kørte jeg så forbi føromtalte rækkehus, og minsanten og ikke overraskelsen var stor, da jeg så det fine skilt der var kommet på postkassen, hvorpå der stod Linda og Anton (smiley med store øjne).

Efter at have læst Lindas sidste indlæg om det at måtte tage til takke med en institutionsplads til sit barn, som man bare slet ikke brød sig om (jeg har netop haft min mellemste datter hjemmegående i 2 mdr. fordi jeg var institutions kræsen), tanken om alle de flyttekasser der følger med et så stort ryk fra Århus til Esbjerg et farvel til venner og vaner. Ja så blev jeg enig med mig selv om, at Linda nok godt kunne bruge en "velkommen til Esbjerg, sjovt at du flytter ind lige her" hilsen, så da jeg idag bagte muffins, smed jeg lige lidt ekstra dej i min Major, og bagte et par håndfulde ekstra muffins, pakkede dem i cellofan, skrev et lille kort og allierede mig med min 12 årige datter, fik hende til at liste hen og stille pakken foran døren i føromtalte genbo rækkehus, banke på døren og SPURTE væk :) det skulle være en overraskelse (Linda kendte jo ikke til min eksistens) og det virkede.

Så Linda og Anton .... Velkommen til Esbjerg og tillykke med tyttebøvspladsen ...jeg glæder mig til kaffen :)

2 kommentarer:

  1. Sikke en fantastisk gestus.. Mon man skulle flytte til Esbjerg til kage, rækkehuse og ikke mindst dejlige Tyttebøvser?! Du er godt nok en sød genbo! :)

    SvarSlet

Sidevisninger i alt